Όπως έχει αναφερθεί και σε παλαιότερη ανακοίνωση, οι εξετάσεις για την εισαγωγή στο Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο (καθώς και στα υπόλοιπα πρότυπα γυμνάσια) θα διεξαχθούν το Σάββατο 18-5-2024. Το εξεταστικό κέντρο στο οποίο θα εξετασθεί κάθε υποψήφιος/α αναγράφεται στην πλατφόρμα στην οποία υποβλήθηκε η αίτηση (https://www.iep.edu.gr/services/pps/).

Παρακαλούνται οι γονείς -κηδεμόνες: εάν διαπιστώσουν τυχόν λάθη στην αίτηση, να ενημερώσουν το εξεταστικό κέντρο στο οποίο ανήκουν αποκλειστικά από 24.4.2024 έως 30.4.2024 αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αντίστοιχου σχολείου με υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη μέσω gov για τυχόν αλλαγές. Οι Υ.Δ. να απευθύνονται είτε στο Εξεταστικό Κέντρο είτε στην Κ.Ε.Ο.Ε.Κ. 

Ο προσωρινός κατάλογος των υποψηφίων για το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο οι οποίοι θα εξετασθούν στο εξεταστικό κέντρο του Βαρβακείου Γυμνασίου, είναι ο παρακάτω. Για τυχόν αλλαγές θα πρέπει να αποσταλεί υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη μέσω gov στο email του σχολείου : gpeiravar@sch.gr είτε στην Κ.Ε.Ο.Ε.Κ.